Sivua päivitetty viimeksi 16.01.2002 23:36:01.

Synttäripileet 22.1.2000

Pileet pidettiin ja erittäin hauskaa oli! Kiitoksia kaikille osallistuneille:) Kuvasaalista voi ihastella osoitteessta http://www.jyu.fi/~tjlahton/synttarit2000/kuvat/.

Vuosituhannet tulevat ja menevät mutta jotain on mikä pysyy ja paranoo :-) Tommi aka Hazor komistuu jälleen yhden vuoden verran vanhemmaksi ja juhlii tätä perinteiseen tapaan naamiaispileiden muodossa!

Pukeutumisteema

Naamiaisten pukeutumisteema on viime vuonna Stanley Kubrickin viimeiseksi jäänyt elokuva Eyes Wide Shut. Ei ei, tarkoitus ei ole pitää mitään irstaita nakuiluorgioita! Ideana olisi pukeutua mustaan viittaan ja maskiin kuten Tom Cruise teki monen muun kanssa yhdessä elokuvan hienoimmista kohtauksista.
Pileisiin päästäkseen pitää myös muistaa elokuvasta tuttu salasana ;-)

Paikkoja joista voi yrittää metsästää itselleen pukua tai osia siihen:

Maskin voi tehdä myös omin näpein. Tarvittavat ainekset maskin tekemiseen maksavat Jyväskylässä Sinooperissa vajaan kympin. Koristeluainekset jonkin verran lisää. Musta lakana maksaa Jyväskylän anttilassa about 30mk... Ohjeita maskin tekemiseen:

Hienoja maskeja antamaan inspiraatiota:

Lahjat voi unohtaa. Pääasia on, että raahautuu paikalle ja mielellään myös pukeutuu naamiaisasuun:) Elokuvan pohjalta saa kehitellä muitakin pukuideoita kuin maski ja musta viitta.

Yritän parhaani mukaan vääntää kasaan kunnon täytekakun/täytekakkuja mutta muuten juhlien kestitys toimii ihan nyyttäri-periaatteella, erityisesti juomien suhteen ;)

Osoitteesta http://www.iki.fi/hazor/synttarit2000/ löytyy viimeisin informaatio pileistä.


Aika

Lauantai 22.1.2000 klo 18.00 alkaen. Loppuaika määrittelemätön :)

Paikka:

Taitoniekantie 9 (Jyväskylässä ;). Lillukka-niminen piletila joka sijaitsee suoraan ravintola Rentukan alapuolella Kortepohjan ylioppilaskylässä. Autolla tultaessa ei tarvitse kuin seurata viittoja Laajavuoreen niin löytää myös Kortepohjaan.
Jyväskylän opaskartta

Kulkuyhteydet

Jyväskylään pääsee bussilla, junalla tai lentsikalla (Tikkakoski). Kimppakyyditys jonkun autolla on tietysti aika kätsyä. Jos kaipaatte kyytiä niin laittakaa minulle postia niin koitan "parittaa" teitä kyytiläjiin :)

Keskustasta kestää vajaa puolisen tuntia jos kävelee kortepohjaan. Olen piirtänyt kävelyreitin opaskarttaan sinisellä viivalla. Samasta kartasta löytyy merkittynä rautatieasema, bussiasema yms.

Myös bussilla pääsee:
Keskusta-Kortepohja
Kortepohja-Keskusta

Majoitus

Kaikille kauempaa tuleville järjestyy makuupussimajoitus:) (Tuokaa omat makuupussinne:) Majoitukseen sisältyy sunnuntaiaamuna aamiaistarjoilu ;)

Ruoka ja juoma:

Leivon pari kakkua joista toivottavasti riittää kaikille. Muut syömiset kannattaa raahata mukanaan. Jokin suolainen saattaa hyvinkin maistua makean kakun jälkeen ;) Juotavapuolesta en uskalla luvata ihmeempiä joten tuo omat juomat mukanasi.
Yöpyjille tarjolla vohveliaamiainen sunnuntaiaamuna :)

Musiikki:

Raahatkaa mukananne mieleistänne pilemusiikkia tai joudutte kärsimään minun "punaviinimusiikki"-levyistäni ;D

Ohjelma:

Pileisiin ei ole suunniteltu sen ihmeellisempiä ohjelmanumeroita kuin yleistä seurustelua, syömistä ja paikallaolijoiden hienojan pukujen pällistelyä. Jos kuitenkin omistat jonkun kivan seurapelin niin ota ihmeessä mukaan! Pileiden tapahtumat taltioidaan digitaalisella still-kameralla ja tavallisella videokameralla ;-)

Muuta mielenkiintoista

26-vuotissynttäripileet 23.1.1999


Hazor (hazor@iki.fi)
puh. 050-5836044 tai 014-607778
http://www.iki.fi/hazor/

http://www.iki.fi/hazor/synttarit2000/
Sivua päivitetty viimeksi 16.01.2002 23:36:01.