Barcelona - Frankfurt - Helsinki

Viimeinen matkapäivä sisälsi vielä hieman pyöräilyä. Viimeisen kerran kasasimme teltan ja romppeet Yakiin ja pyöräilimme muutaman kilometrin matkan lentokentälle. Taksikuskien avustuksella saimme pyörät henkilöliikennepuolelle ja löysimme Lufthansan lähtöselvityspisteet. Sitten ei enää tarvinnutkaan kuin kääntää pyörien tangot, poistaa polkimet ja laskea ilmanpaineet renkaista. Mitään pakkausmateriaalia pyörille ei tällä kertaa ollut tarjolla. Mitään ylimääräisiä kuluja emme joutuneet maksamaan tälläkään kertaa vaikka peräkärryt tavaroineen painoivat jo 45kg. Tähän päälle polkupyöristä 25kg niin meillä oli yhteensä 70kg matkatavaraa. Ei mitään puhettakaan ylimääräisistä maksuista. Hyvä Lufthansa :)

Matka lentokoneessa sujui leppoisasti. Ruokakin oli ihan syötävää kummallakin lennolla. Frankfurtin lentoasemalle mielenkiintoisinta oli erikoinen yhteyskäytävä lentokentän eri osien välillä. Käytävässä vaihtuivat valot koko ajan ja musiikki tai äänet muuttuivat sitä mukaa kuin käytävässä eteni. Taisi olla jokin hieno taideteos.

Suomeen saavuimme kymmenisen minuuttia myöhässä. Tällä kertaa saimme tavarat takaisin samassa kunnossa kuin olimme ne matkaan lähettäneet! Eikä mitään pakkausmateriaaleja tarvittu. Matkamme oli onnellisesti ohitse.

Vuoria lentokoneesta Järvi lentokoneesta Alpit Frankfurtin lentokenttä Perillä!

http://www.iki.fi/hazor/spain-2002/spain-0618.html
© Tommi Lahtonen ()<http://www.iki.fi/hazor/>
2017-05-09 15:10:00