Syntymäpäiväjuhlat 26.1.2002

Vuodet vierivät ja meikäläinen vain komistuu. Juhlistan vanhenemistani 26.1.2002 järjestämällä

Mauttomat synttärituparipileet!

Olen ehtinyt vuoden aikana muuttaa uuteen asuntoon joten vanhenemisen lisäksi voin juhlistaa uutta tupaani.

Aiemmin vuosina 1998, 1999, 2000 ja 2001 on naamioiduttu milloin miksikin. Tänä vuonna toivon teidän pukeutuvan MAUTTOMASTI! Mitään vinkkejä tuskin tarvitte vaan jokainen osaa kaivella omasta kaapistaan mauttomimmat vaatteensa joita ei ole koskaan kehdannut kenellekään esitellä :)

Sauna!

Tänä vuonna pääsemme kaikki myös saunomaan! Muistakaahan ottaa mukaan pyyhe ja löylymieltä :)

Tarjoilu

Yritän parhaani mukaan vääntää kasaan kunnon täytekakun/täytekakkuja joista riittää varmasti ainakin ajoissa paikalle saapuneille ;) Koska meikäläisen juomamaku ei kovin hyvin keskivertovieraan kanssa sovi yksiin niin juomat kannattaa jokaisen hankkia itse. Mehua löytyy kyllä talon puolesta.

Ilmoittautuminen

Jos olet tulossa niin mielellään ilmoittaudu minulle etukäteen niin osaan jotenkin edes henkisesti valmistautua väkiryntäykseen tai -katoon :). Ilmoittautuminen onnistuu helpoiten lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hazor@iki.fi.

Aika

Lauantai 26.1.2002 klo 18.00 alkaen.

Paikka

Paikka on hieman muuttunut aiemmista vuosista. Etäisyyttä edellisten vuosien piletilaan ei ole kuitenkaan kuin puolisen kilometriä. Pidän mauttomuuspileet uudessa asunnossani osoitteessa Wilhelm Schildtin katu 28 as 2.
Jyväskylän opaskartta

Ohjelma

Pileisiin ei ole suunniteltu sen ihmeellisempiä ohjelmanumeroita kuin yleistä seurustelua, syömistä ja paikallaolijoiden hienojan pukujen pällistelyä. Jos kuitenkin omistat jonkun kivan seurapelin niin ota ihmeessä mukaan! Pileiden tapahtumat taltioidaan toivottavasti digitaalisella still-kameralla ja tavallisella videokameralla ;-)

Majoitus

Kauempaa tuleville järjestyneepi makuupussi tms. majoitus. Ilmoittakaahan ajoissa jos tarvitsette yösijan.

Kulkuyhteydet

Jyväskylään pääsee bussilla, junalla tai lentsikalla (Tikkakoski). Kimppakyyditys jonkun autolla on tietysti aika kätsyä. Jos kaipaatte kyytiä niin laittakaa minulle postia niin koitan "parittaa" samasta suunnasta tulevia yhteen.

Keskustasta kestää vajaa puolisen tuntia jos kävelee Kortesuolle Wilhelm Schildtin kadulle.

Myös bussilla pääsee:
Keskusta-Kortepohja (18 ja 18k)

Aikaisempia syntymäpäiväjuhlia

26-vuotissynttäripileet
27-vuotissynttäripileet
28-vuotissynttäripileet

Yhteystiedot

Hazor (hazor@iki.fi)
puh. 050-5836044

Mauttomia asuja

http://www.iki.fi/hazor/synttarit2002/
Tommi Lahtonen ()<URL: http://www.iki.fi/hazor/>