Halloween hike kisaohje

Tämä on kisaohje. Tämä ohje päivittyy tarpeen mukaan kisaviikon aikana.

Jos haluat ilmoittautua mukaan niin katso kisakutsu.

P1060727-Nuotiopaikka

Kisakeskus

Kisakeskus sijaitsee Kulhanvuoren luonnonsuojelualueen kulmalla Kangaslammin rannalla: karttalinkki. Kisakeskuksen katuosoite on Kangasharjuntie 86-88, Multia, Finland

Kisakeskuksessa on kaksi saunaa, keittokatos, aitta, kota, mökki ja ulkohuussi. Tilat eivät ole suuren suuret mutta sopu sijaa antaa 🙂 Kodassa voi paistella makkaraa ym. kisan ja saunomisen jälkeen.

Kisakeskuksessa on hyvin minimaalinen kioski josta saa kahvia, teetä, makkaraa ja ehkä jotain muuta pientä särvintä.

Aikataulu

Lauantai 1.11.2014

Sunnuntai 1.11.2014

Pysäköinti

Pysäköinti tapahtuu joko Kangasharjuntien varrella olevalla hiekkakuopalla tai Kulhanvuoren suojelualueen parkkipaikalla. Seuraa P-viittoja. Pysäköintipaikalta on 400 – 800 metriä kisakeskukseen.

Pukeutuminen ja peseytyminen

Pukeutumistiloina ovat käytössä tavallisen rantasaunan ja savusaunan pukeutumistilat. Varautukaa varsinkin lähtöaamuna viileisiin tiloihin.

Rantasauna on lämmin niin kauan kuin kulkijoita on maastosta tulossa. Naisten saunavuoro on tasatunnein ja miesten vuoro on aina puolelta. Savusauna on lämmin illalla suurimman ruuhkan aikaan. Savusauna toimii sekasaunana. Varatkaa mukaanne uimapuku.

Suihkua ei ole käytettävissä vaan peseytyminen on todellakin perinteinen 😉

Kisakeskuksessa on perinteinen ulkohuussi. Varsinkin aamulla kannattaa varautua jonoon.

Tavaroita voi jättää säilytykseen kisakeskukseen.

Huoltopisteet

Reittien varrella on 2-4 miehitettyä huoltopistettä. Miehitetyillä huoltopisteillä on tarjolla nuotion lämpöä, lämmintä mehua ja jotain pientä naposteltavaa. Varaa mukaan oma muki. Kertakäyttöastioita emme käytä.

Kaikkien reittien varrella on useita lähteitä. Juomavarastojen täydennys on tarkoitus tehdä pääasiassa lähteistä. Huomaa, että juomapussien täyttäminen lähteistä voi olla hieman hankalaa ilman pulloa tai mukia. Miehitetyillä huoltopisteilläkin on rajatusti jaossa vettä.

Keskeyttäminen

Jos et kykenekään kulkemaan koko reittiä niin voit keskeyttää miehitetyillä huoltopisteillä. Raatotaksi vie sinut huoltopisteeltä kisakeskukseen. Varaudu kuitenkin odottamaan kuljetusta.

Hätätilassa voit keskeyttää myös muualla reitin varrella. Soita silloin päivystysnumeroon: ilmoitetaan myöhemmin. Jos mahdollista niin leimaa sijaintisi myös seurantakartalle. kts. rastileimausohje.

Älä jatka matkaa, jos vaikuttaa siltä, että olet saamassa rasitusvammoja.

Jos näyttää siltä, että reitistä ei selviä määräajassa tai terveenä, niin järjestäjä voi määrätä osanottajan keskeyttämään.

Jos eksyt niin paikanna itsesi http://m.retkikartta.fi/ -palvelun ja älykännykkäsi avulla

Vakuutusturva

Tapahtuman osallistuvia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, kukin huolehtii omasta vakuutusturvastaan parhaaksi katsomallaan tavalla.

Ruokailu

Maalissa on tarjolla lautasellinen hernesoppaa, lämmintä juotavaa ja ehkä jotain muutakin. Varaa itse mukaasi isommat palautuseväät.

Pakolliset varusteet

Pakolliset varusteet ovat samat mitä kisakutsussa on mainittu seuraavilla lisäyksillä:

Kartta, reitti ja gps-jäljet

Kartta tulee olemaan 5 kpl A4-kokoisia väritulosteita.

Jokainen saa myös sanallisen selosteen reitistä.

Jokaisesta reitistä julkaistaan tällä sivulla myös gps-jälki, jonka voi sijoittaa puhelimeensa tai gps-laitteeseen suunnistamisen avuksi.

Riippumatta siitä mille reitille olet ilmoittautunut niin voit vasta matkan aikana tehdä lopullisen päätöksen siitä minkä reitin kuljet. Jos vaihdat reittiä niin ilmoita siitä huoltopisteen henkilöille. Reiteillä on muutama mahdollisuus lyhentää tai pidentää kuljettua matkaa.

Tarkistuspisteiden leimaaminen ja online-seuranta

Tarkistuspisteiden leimaamisesta julkaistaan erillinen ohje.

Lisätietoja

Lisätietoja saa ratamestarilta: Tommi Lahtonen (hazor@iki.fi) +358 50 583 6044

 

Halloween hikea tukevat:

arctic_warriors_logo_rgb_nelio_300dpiOLVI_tynnyri_vari_6217