Arabialainen maustekakku

Kuorrutus

  1. sulata margariini ja jaahdyta se.
  2. valmista kakkuvuoka voitelemalla ja jauhottamalla
  3. vatkaa munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. (siis todellakin valkoiseksi vaahdoksi...)
  4. sekoita jauhoaineet (jauhot, mausteet ja nostattimet).
  5. lisaa jaahtynyt sula margariini.
  6. sekoita jauhoseos ja kerma pienina annoksina taikinaan.
  7. taikina vuokaan ja uuniin 180 asteen lampoon noin 30-40 minuutiksi.
  8. kuorrutuksen valmistuksessa kahvi ei ole pakollinen: sulata margariini, sekoita sokeri ja kaakao, lisaa sula margariini ja sekoita seosta niin kauan, etta seos on tasainen. kayta vetta tarvittaessa, jos seoksesta on tulossa liian paksua.
  9. kuorruta jaahtynyt kakku.

Kuten maustekakut yleensa tamakin paranee vanhetessaan, mutta harvoinpa se sailyy niin kauan. ;)

SannaQ

http://hazor.iki.fi/reseptit/arabialainen_maustekakku/
© Tommi Lahtonen ()<https://hazor.iki.fi/>
2005-06-15 14:32:52