Elitepizza
- 1dl vetta
- 15g hiivaa
- 1/4tl suolaa
- n. 2,5dl vehnajauhoo
- n. 2rkl ruokaoljya
Paallyste
- 2 pikkupurkkia tomaattipyreeta
- 2 purkkia tonnikalaa
- about 100 g katkarapuja
- kymmenkunta metwurstin tai salamin siivua
- juustoraastetta noin raastimellinen (5dl?)
- oreganoo
- chilia
- pippurisekotusta tai valkopippuria
- paprikamaustetta
Sotke em. aineet kulhossa ja vatvo seosta kasin niin kauan etta taikina irtoaa kulhosta. Sen jalkeen paiskaa se poydalle ja kaulimella kaulitset ohueksi uunipellin kokoseks levyks, eli AIVAN ohueks. Sen jalkeen levita tomaattipyree pohjan paalle ja sen paalle tonnikala ja katkaravut, sitten mausteet, suosittelen chilia, mutta oma maku paras maku ;) Seuraavaks laita metvurstin siivut puolikkaina tai pienempina levittaen koko pohjan paalle. Sitten ripottele juustoraastetta niin paljon etta muuta ei juuston alta pahemmin enaa nay. Sen jalkeen oreganoo juuston paalle ja uuniin 250 asteeseen noin vartiks. Kun reunat alkaa hiukkasen saada varia, pizza on valmis. Ja eiku syomaan kolan kanssa.
Mc_spiCy