Katkarapupiirakka

Rahkavoitaikina

Nypi jauhot ja rasva murumaisiksi seokseksi. Lisää rahka. Pidä n. tunti viileässä. Kauli taikina levyksi ja aseta isohkoon rasvattuun vuokaan. Vuoka jääkappiin odottamaan täytettä.

Täyte 1

Täyte 2

Sekoita Täyte 1:en aineet keskenään. Sulata katkaravut ja valuta niistä vesi pois. Levitä Täyte 2:en ainekset vuokaan taikinan päälle. Kaada Täyte 1 vuokaan. Paistetaan 200 asteessa n. 25 min. Huom!!! Paksupohjaisen vuoan käyttäjille: Piirakka kypsä vasta kun täytteen pintaan ilmestynyt rusketusta.

Geisha

http://hazor.iki.fi/reseptit/katkarapupiirakka/
© Tommi Lahtonen ()<https://hazor.iki.fi/>
2005-06-15 14:32:52