250 g perunoita tai kukkakaalia, vihreita herneita tai paprikaa
(vain yhta lajia)
(1 tl garam masalaa)
ruskista sipulit varoen palamista. Lisaa valkosipuli
paloiteltuna ja inkivaari. Paista sekoittaen pari minuuttia
(valkosipuli palaa herkasti). Lisaa mausteet ja tilkka vetta.
Paista varovasti. Lisaa noin 1 rkl vetta jos mausteet tarttuvat
pohjaan
Lisaa jauheliha ja sekoita. Lisaa 1/2 - 1 dl vetta kun lihan
puna haviaa. Lisaa tomaatit ja anna kiehua hiljalleen noin 15
minuuttia, niin etta seos on melko kuivaa.
Lisaa vihannekset kuutioina ja hieman vetta tarvittaessa, keita
hiljaisella tulella kunnes vihannekset ovat kypsia. Seokseen ei saa
jaada juuri nestetta. Lopuksi voit lisata hieman jauhettua garam
masala-mausteseosta.
tarjoile keitetyn riisin tai ohuen chapati-leivan
kanssa