Keema - intialainen jauhelihapaistos

  1. ruskista sipulit varoen palamista. Lisaa valkosipuli paloiteltuna ja inkivaari. Paista sekoittaen pari minuuttia (valkosipuli palaa herkasti). Lisaa mausteet ja tilkka vetta. Paista varovasti. Lisaa noin 1 rkl vetta jos mausteet tarttuvat pohjaan
  2. Lisaa jauheliha ja sekoita. Lisaa 1/2 - 1 dl vetta kun lihan puna haviaa. Lisaa tomaatit ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia, niin etta seos on melko kuivaa.
  3. Lisaa vihannekset kuutioina ja hieman vetta tarvittaessa, keita hiljaisella tulella kunnes vihannekset ovat kypsia. Seokseen ei saa jaada juuri nestetta. Lopuksi voit lisata hieman jauhettua garam masala-mausteseosta.
  4. tarjoile keitetyn riisin tai ohuen chapati-leivan kanssa

Hazor

http://hazor.iki.fi/reseptit/keema_-_intialainen_jauhelihapaistos/
© Tommi Lahtonen ()<https://hazor.iki.fi/>
2005-06-15 14:32:52