Koskenlaskijasapuska
- pari porkkanaa
- pari sipulia
- purkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
- purkki tomaattimurskaa
- pieni purkki ananaspaloja
- oliiviviipaleita siinä puolitoista desiä tai maun mukaan
- reilu puoli pakettia maustamatonta koskenlaskijajuustoa
- mustapippuria
Valmistusohje
- Suikaloi tai paloittele porkkanat ja silppua sipuli
- Kuullota sipuli ja porkkanat kevyesti (isolla) pannulla
- Lisää pavut ja tomaattimurska
- Keitä kunnes porkkanat ovat melko kypsiä. Lisää pannulle vettä
tarpeen jos porkkanoitten kypsyminen kestää niin kauan, että mössö
kuivuu kokoon
- Lisää ananas ja oliivit
- Pilko juusto pienemmiksi paloiksi ja lisää pannulle
- Sekoittele, kunnes juusto on kokonaan sulanut
- Mausta mustapippurilla
- Tarjoa nuudeleitten, riisin tai pastan kanssa
Ietu (
eiraihal@cc.jyu.fi )