Maanmainio spaghettikastike

  1. Sipuli pilkotaan ja kuullotetaan oljyssa kuumahkolla pannulla kullanmuhevaksi (ei ruskisteta).
  2. Jauhikset laitetaan sekaan ja paistetaan vaikka vahan kovemmalla lammolla samalla puukauhalla tai -haarukalla pienien. Ei saa jattaa isoja nokareita.
  3. Kaadetaan ja kaavitaan pyreet purkista sekaan.
  4. Leikellaan anjovikset pieniksi vaikkapa saksilla ja lorautetaan nesteineen joukkoon. Lampoa voi tassa vaiheessa tiputtaa.
  5. Valkosipulit murskataan sinne kans ja mausteet peraan.
  6. Lopuksi purkillinen creme fraichea ja annetaan hautua miedolla lammolla 15 - 30 min= (riippuu nalasta :)
  7. Kastikkeen kypsyess=E4 keitet=E4=E4n spaghetit al dente (eli oikeen vahan vaille kypsiksi).
  8. Nautitaan. ILMAN KETSUPPIA!!!!!!!!!!!!! (vain moukat ja tyttaret pilaa taman hartaudella valmistetun makuelamyksen jenkkien Korean sodan aikana kehittamalla maustemossolla, jonka tarkoitus on peittaa madantyneen ruoan eltaantunut maku armeijan muonista.)

Zeldar

http://hazor.iki.fi/reseptit/maanmainio_spaghettikastike/
© Tommi Lahtonen ()<https://hazor.iki.fi/>
2005-06-15 14:32:52