Taivaallinen raparperipiirakka

Täyte

Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa kananmuna mukaan. Sekoita vehnäjauho-leivinjauheseos taikinaan. Levitä taikina voidellun vuuan pohjalle. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita kermaan kananmuna, rahka ja vaniljasokeri. Levitä seos pohjataikinan päälle. Päällimmäiseksi laita raparperit. Ripottele pinnalle hieman sokeria. Paista 200 asteessa n. 30 min.

Hazor

Arto ( 2012-07-03 19:26:26 )

Kantsii laittaa täytteeseen vähän reippaammin sokeria, jos tykkää, että piirakka on makea. Ilman sitä sellainen kesäisen kuohkea ilman erityisen voimakasta makeutta. Ite kyllä tykkäsin just noin. Tosi hyvä ja pehmoinen!

http://hazor.iki.fi/reseptit/taivaallinen_raparperipiirakka/
© Tommi Lahtonen ()<http://hazor.iki.fi/>
2005-06-15 14:32:52