Tiramisu

Pohja

Kostutus

Tayte

  1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita muut aineet keskenaan ja seulo vaahtoon
  2. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun. Paista 200 asteessa n.12min (silmat tarkkana ;)
  3. ripota leivinpaperille sokeria, kumoa levy sille ja poista leivinpaperi. Anna jaahtya.
  4. Liota liivatelehdet/liivatejauhe kuumaan kahviin. Anna jaahtya.
  5. Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisaa vaahtoon juusto, ranskankerma/kermaviili, mantelilikoori ja liivateseos. Vaahdota kerma. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisaa molemmat varovasti seokseen.
  6. Leikkaa kakkulevy kahtia, kostuta levyt kahvi-likooriseoksella. Pane toinen puolikas sopivan kokoiseen vuokaan. Levita puolet taytteesta levylle, nosta toinen levy ja levita paallimmaiseksi loput taytteesta. Tasoita ja ripota pinnalle kaakaojauhetta. Anna jahmettya jaakaapissa.

Hazor

Anna-Maria Lappalainen ( 2024-03-11 19:20:34 )

Kyllä piti kauan ehtiä, ennen kuin löytyi tiramisu-resetti, jossa on ranskankermaa! Kiitos, kun olet huolehtinut tämän ohjeen. Tämän nimi voisi olla ainut ja oikee tiramisu!Kylläpä teen nyt kerralla neljä kakkua!

http://hazor.iki.fi/reseptit/tiramisu/
© Tommi Lahtonen ()<https://hazor.iki.fi/>
2005-06-15 14:32:52