Valkosipulikeitto
- n. 3 kokonaista valkosipulia, jos tuoreita, enemmän
- litistellään rasvaan, jota on niin paljon että koko roska peittyy
- haudutetaan n. 20 min
- lisätään yksi tavallinen sipuli
- haudutetaan edelleen (tämä on tärkein vaihe, ei liian kuumaa, eikä liian iisiä)
- keitetään toisessa kattilassa lihaliemi, johon lisätään
mausteet, seuraavat:
- cayennepippuria paljon
- mustapippuria suoraan myllystä - paljon
- vähän paprikaa
- ihan iisisti basilikaa
- kaadetaan liemet sekaisin
- lisätään vettä
- mörhennetään sekaan patonkia tms. valkoista leipää (patonki rules)
- aivan viime hetkillä otetaan pari kananmunaa ja rikotaan ne siihen sekaan, sekoitetaan hyvin (not shaken, but stirred)
- annetaan hautua
- nautitaan suurella ruokahalulla
- btw, haistaan seuraavana päivänä tosi paljon valkosipulille
HarryM