RC Eemeli rullaluistelukilpailu

Kisa järjestetään 28.8. Keski-Suomessa laukaantien varressa kulkevalla pyörätiellä.

Kisa starttaa klo12

Mahdollisen sääesteen (kova sade) sattuessa kisa järjestetään varapäivänä 29.8 tai sateen ollessa paikallinen varapaikassa 28.8/29.8 Vaajakoskella nelostien varressa.

Sateen iskiessä kisan kuluessa kisaa jatketaan jos sade ei muuta asfalttia liukkaaksi (mustaksi). Liian kovan sateen sattuessa kisa keskeytetään kuluvan kierroksen lopussa. Kisaa johtava kilpailija päättää yhdessä huoltohenkilöstön kanssa onko kisa keskeytettävä. Kilpailijat päättävät äänestyksellä pyritäänkö kisa jatkamaan loppuun sateen jälkeen virallisella kisapaikalla tai varapaikassa. Äänestyksen päättyessä tasatulokseen ratkaisee kisaa johtaneen kilpailijan ääni. Kisaa jatkettaessa lähtevät kilpailijat liikkeelle keskeytyksen aikana voimassa olleiden erojen mukaisin väliajoin. Kisan loppuessa sateen takia jää lopputulokseksi voimaan sen hetkinen tilanne.

Varusteet

Pakolliset varusteet

Suositeltavat varusteet

Sauvojen käyttäminen on kielletty.

Reitti

Asfaltti on koko matkalta hyvässä kunnossa ja rullailuun sopivan sileää. Kaikki halkeamat on paikattu pikeämällä joissain kohdissa hieman leveälläkin pikivanalla. Kuumalla kelillä piki voi hieman jarruttaa menoa.

Tarkempi reittikuvaus

reittikartta

Seuraavassa kuvataan yksityiskohtaisemmin reitti Tiituspohjan risteyksestä Vihtavuoren risteyksen kautta Laukaaseen. Reitti on katsastettu maantiepyörällä. Mäkien pituudet ovat n. mittoja. Pituuden jälkeen annettu nopeus on maantiepyörän maksiminopeus kyseisessä mäessä ilman polkemista alamäkeen mitattuna. Nopeus antanee jotain osviittaa mäkien jyrkkyydestä. *-merkatut nopeudet on mitattu vastatuuleen. Kaikki mäet ovat keskisuomalaisessa mittakaavassa helppoja, loivia ja lyhyitä.

http://hazor.iki.fi/2004/rullaluistelu/
© Tommi Lahtonen ()<https://hazor.iki.fi/>
2014-08-06 13:37:30