Tommi Lahtonen

Nimeni on Tommi Lahtonen ja minut tunnetaan hyvin myös nimellä Hazor. Naamataulun muoto pitäisi erottua kuvasta. Jos tarkempi syväkatsaus persoonaani kiinnostaa niin suosittelen lukemaan matkatarinoitani tai vilkaisemaan FAQ:ta. Erittäin epäselvissä tapauksissa voi myös yrittää suoraa yhteydenottoa. Minut voi yrittää bongata Agoran käytäviltä tai viilettämässä polkupyörällä Kortesuon ja Mattilanniemen väliä.

Yhteystiedot

hazor kanveesissa

Majailen Jyväskylässä Kortesuolla aivan Kortepohjan ylioppilaskylän tuntumassa. Käymään saapi tulla mutta kannattaa varoittaa tulostaan edeltäkäsin. Työasioissa on turha tulla kotioven taakse vaan kannattaa ennemmin poiketa työhuoneessani Agorassa. Parhaiten minut tavoittaa sähköpostin avulla. Työjutuissa viestit osoitteeseen tjlahton@mit.jyu.fi ja muu henkilökohtaisempi viestintä osoitteeseen hazor@iki.fi.

Työ

hazor luennoi luonteenomaisessa etukenossa

Olen työskennellyt syksystä 1997 alkaen Jyväskylän yliopistossa tietotekniikan laitoksella ja avoimessa yliopistossa yliopistonopettajana. Vastaan yhdessä Petri Heinosen kanssa useasta tietotekniikan approbatur -kurssista. Näillä näkymin jatkan näissä tehtävissä vielä pitkään.

Tuotanto

hazor säätää

Töiden, harrastusten ja opiskelun puolesta on tullut vuosien varrella väkerrettyä kasaan kaikenlaisia pieniä ohjelmia, dokumentteja, ohjeita, vinkkejä ja ties mitä. Paljon aikaa ovat vieneet eri kursseille tehdyt luentomonisteet. Suurimpaan osaan aikaansaannoksiani voi tutustua WWW:ssä.

Harrastukset

hazor koheltaa koriksessa

Kaikenlaisen opintojen ja työn mukanaan tuoman bittinysväyksen lisäksi on pakko harrastaa jotain aivan muutakin. Olenkin päätynyt upottamaan suuren osan energiastani erilaisiin liikunnallisiin aktiviteetteihin. Olen jo jonkin aikaa kierrellyt kokeilemassa erilaisia kestävyysurheilutapahtumia. Suomea ja muutakin maailmaa on tullut tutkailtua pyöräillen ja vaeltaen. Näistä retkistä ja koitoksista olen yrittänyt parhaani mukaan kirjoittaa matkakertomuksia.

hazor sählää

Suurin osa vuosittaisesta liikkumisestani tulee tehtyä Tyhjä Joukko RY:n kanssa. Tyhjä Joukko on ryhmä iloisia opiskelijoita yli tiedekuntarajojen, jotka harrastavat aktiivisesti sählyä, lentopalloa, koripalloa, vaeltamista ja mitä lajeja milloinkin. Osallistumme usein myös erilaisiin puulaakipeleihin.

hazor tarjoilee banaanicurrya suoraan paistinpannulta

Liikunnan vastapainoksi aikaa tulee kulutettua myös ruokapöydässä ja keittiössä. Pidänkin itseäni jonkinasteisena herkkusuuna. Joitakin omia ja ystävieni reseptejä löytyy IRC Immeisten Reseptikokoelmasta.

IRC käy myös monesti ajanvietteestä vaikka onkin parhaimmillaan toimiessaan yhteydenpitovälineenä ympäri Suomen levinneen ystäväpiirin kesken. Minut tunnistaa IRC:ssä Hazor-nicknamesta johon liittyy oma historiansa jo ajalta ennen IRC:tä. Beyond Force liittyy oleellisesti Hazor-nimen alkuperään.

Ikävuosiakin on jo muutama hartioille kertynyt. Näitä kertymiä on tullut juhlittua muutamaankin otteeseen. Todisteena jälkipolville on ainakin suuri määrä epämääräisiä valokuvia. Kuvasaalista on kertynyt vuosien varrella monesta muustakin yhteydestä.

hazor syvähengittää (kasvipuppaa)

Piirrokset © Ietu. Kiitos! :-)

Tommi Hazor Lahtonen hymyilee mauttomasti

Koti (Kartta)

Tommi Lahtonen
Wilhelm Schildtin katu 28 as 2
40740 Jyväskylä
Finland

tel.+358 50 583 6044 (GSM)

hazor@iki.fi (PGP)

Työ (Kartta)

Tommi Lahtonen, AgC431.2
Tietotekniikan laitos
Jyväskylän yliopisto
PL 35 (Agora)
40351 Jyväskylä
Finland

tel.+358 14 260 2746
fax.+358 14 260 2731
tjlahton@mit.jyu.fi (PGP)

Kursseja

Tekeleitä

Kertomuksia

IRC

Valokuvia

Vanhoja kotisivujani

Tulevia haasteita?

Kirjoita WC:n seinään

Kirjoita vieraskirjaan

http://www.iki.fi/hazor/
Tommi Lahtonen ()