Alhaurín de la Torre - Málaga - Alhaurín de la Torre

Toisena päivänä piti käydä Málagasta hankkimassa tarvikkeita. Mika oli myös tilannut kartan ja opaskirjan Poste Restantena Málagan pääpostiin. Lähdimme ajamaan aluksi samaa reittiä kuin olimme edellisenä iltana tulleet. Halusimme kuitenkin nähdä uusia paikkoja joten valitsimme pian poikkeavan reitin. Tämä olikin sitten todella poikkeava koska eksyimme aivan väärälle tielle, joka oli täysi umpikuja. Onneksi kysyvä ei tieltä eksy ja Mika espanjaa osaavana varmisti meille oikean suunnan. Pienen kurvailun jälkeen pääsimmekin siis Málagaan. Aivan ensimmäiseksi vatsa vaati huomiota. Pysähdyimme puolen päivän aikoihin pieneen ravintolaan. Saimme samantien ensimmäisen kosketuksen espanjalaiseen syömärytmiin. Mitään ruokaa ei varsinaisesti vielä ollut tarjolla koska lounasaika olisi vasta joskus myöhemmin iltapäivällä. Suostuivat kuitenkin pykäämään jotain sikäläistä palapaistin tapaista meille. Siinä sitten söimme lihaa ja ranskalaisia perunoita samalla kun vieressä puolet ravintoloitsijan suvusta kuori perunoita :) Heti kohta ruokailun jälkeen osui kohdallemme myös pieni polkupyöräliike. Saimme erittäin ystävällistä palvelua ja pienen pähkäilyn jälkeen Mikan pyörän satula oli taas kunnolla kiinni:) Operaation hinnaksi tuli hurja 1 euro :) Samalla sain minäkin ilmaa pyöräni etujouseen ja matka alkoi kulkea huomattavasti pehmeämmin:)

Seuraavaksi poikkesimme paikalliseen Intersportin liikkeeseen. Onnekkaasti löysimme tarvitsemamme kaasupullon jossa oli kierteet. Ostimme pullon ja toivoimme sen sopivan primuksen polttimeen vaikka pullo olikin colemanin tekemä. Poikkesimme myös pankkiautomaatille ja Mika kävi postissa. Jossain pikkukujalla jouduimme myös epäilyttävän näpistysyrityksen kohteeksi. Tyttö tuli tyrkyttämään kukkasta yhdellä sentillä aivan samaan tapaan kuin minut 90-luvun puolivälissä Barcelonassa ryöstänyt mummo. Pidimme taukoa kauniissa puistossa ja kiersimme rannan kautta takaisin kohti leiripaikkaamme.

Ateriapaikka Malagassa Vilinää Malagassa Perunateatteria ennen ravintolan aukeamista Malaga Suihkulähde Malagassa Katedraali Malagassa Mika ja Pulu

http://www.iki.fi/hazor/spain-2002/spain-0527.html
© Tommi Lahtonen ()<http://www.iki.fi/hazor/>
2017-05-09 15:10:00